Almás-fahéjas joghurt gabona puffanccsal
A reggeli sarkalatos pont a táplálkozásunkban. A mai választás a joghurtra esett, mivel fehérjében gazdag, az alma vitamin és rostforrás, és ez még felturbózva köles és tönkölypuffanccsal.
Hozzávalók:
200 g natúr joghurt
2 db savanykás alma
3 csipet Bourbon vanília por
3 csipet fahéj
köles puffancs
tönköly puffancs
ízlés szerint édesítőszer
Elkészítés:
Hogy minden vitamin megmaradjon, az almát hámozás nélkül, megmosva, a magházat kivágva feldarabolom,
A natúr joghurttal turmixgépbe összemixelem (lehet rövidebb, hosszabb ideig ki mennyire szereti darabosan).
Ezután hozzáadom a vanília port, fahéjat, édesítőszert, és még egyszer összemixelem.
A joghurthoz hozzáöntöm a tönköly és köles puffancsot
Lehet ezt gazdagítani a receptet gabona pehellyel, magokkal, dióval, úgy még kiadósabb.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése