Zöldalmás-kivis turmix
Hozzávalók:
1 db zöldalma
2 db kiwi
2 ek zabpehely
3 ek joghurt
1 dl víz
1 dl almalé (100% adalékanyag, cukor és tartósítószermentes)
1 kk citromlé
ízlés szerint édesítőszer
Elkészítés:
Én ezeket sportmixer segítségével készítettem, mert sokkal krémesebb állagot kapok vele, mint a sima turmixgéppel.
Az kiwit és az almát meghámozom, felvágom darabokra (kivágva a magházat).
Ezután beletöltöm a vizet, almalevet, citromlevet ezután a belekanalazom a joghurtot és a zabpelyhet is.
Az egészet alaposan össze mixelem és már fogyasztható is.
Érdemes frissen fogyasztani, ha sokáig áll, nem lesz jó íze.
*a zabpehely helyett használható más pehely, vagy útifűmaghéj, gabonakorpa.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése